Askartelinpa tänä aamuna puuhellan päälle huuvan. Ensin kokeilin tehdä mannaryynirappausta, mutta totesin että eipä tämä onnistu niin kuin kuvittelin. Noh, sitten vastapainoksi surffailin netissä muiden nukkekotiblogeja selaten, ja sieltä (valitettavasti en muista kenen blogista) bongasin aivan loistavan idean: käyttää rappauksessa hiekkapaperia! Kätköissäni sattui olemaan erittäin karkeaa hiekkapaperia, joka mielestäni sopi tähän tarkoitukseen hyvin. Uutta intoa puhkuen siis leikkelin rappaukset hiekkapaperista. Keltaisen pinnan sutaisin sitten maalilla vaan valkoiseksi. Huuva sai pienen koristelisän massasta, johon tökin pieniä kiviä. Olipa muuten homma! Kivet kun eivät massassa pysyneet ihan vaan heittämällä, vaan jokainen oli liimattava, jos halus niiden pysyvän siinä mihin laittoi. Hullunhommaa, sanoisi äitini nyt. :D Muuten tuon huuvan valmistukseen on käytetty ihan vaan kartonkia, ja tuo alareunan pohja on balsasta. Saas muuten nähdä miten tuo alareuna pysyy tuossa paikoillaan, kunhan ripustaa paikoilleen. *jännittää jo nyt*

Tässä kuvassa huuva ei ole vielä kerennyt kuivua, massasta PITÄISI tulla valkoista kun on täysin kuiva. Sen jälkeen meinaan lakata tuon kivipinnan servettilakalla, jospa se edes vähän sitoisi kiviä paikoilleen... :)

1249118742_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Edit: Jäi niin häiritsemään tuo kenen blogista hiekkapaperi-idean bongasin, että etsin sen vielä käsiini. Täältä siis idea lainattu. :)