Tällaista jälkeä on saanut parina viime päivänä (itse asiassa yönä) aikaan:


Keittiö koki nyt pienen muutoksen sisustuksen suhteen. Jääkaappi etualalla on omaa tekoa, Marian ohjeiden mukaan. Tämähän ei ole vielä lähellekään valmis, mutta hauskinta tässä on se, ettei yksikään näistä huoneista ole ikinä valmis... :)


Vaaleanpunainen huone rupesi ärsyttämään silmää, joten tässä uusi. Hopeasta tapetista näkyy kuvio huonosti kameran valossa. Taka-alalla oleva puuhella on tuorein hankintani, jota olin pitkään kuolannut. :) Tästä tuli nyt tämmöinen ruokailuhuone, kun tuonne keittiöön ei oikein pöytä kunnolla sopinut. Puuhellasta nyt puhumattakaan...


Tässäpä makuuhuone. Rouvahan melkein vilauttelee. ;) Sänky on Hong Kongista hankkimani ja joutui heti Dremelin hiontakäsittelyyn ja värin vaihtoon. Etualan kaappi on ensimmäisiä omia tekeleitäni. Taka-alan kakluunikin on itse tehty. Samoin kuin tuo viherkasvi.


Tässäpä vielä lähikuvaa kakluunista.


Tässäpä huonoa kuvaa olohuoneesta, tai lähinnä sinne askartelemastani takasta. Tuo musta mötikkä takan reunalla on lasinen joutsen. :D Ja kukka-asetelma omaa tekoa.

Tällaista tällä kertaa. Kovin paljon on jäänyt huonekaluja sijoittelematta, koska tämän kartanon huoneet ovat auttamattomasti liian pienet mun tarpeisiini. :D Ai niin, nukkekoti odottaa sähköistämistäkin, välineet on valmiina, kun vaan sais aikaiseks laitettua poran laulamaan. Vielä on sauna, kylppäri, lastenhuone ja mitä liekään tekemättä, mutta kaikki ajallaan. Näihin muihin "valmiisiin" huoneisiin on sitten kiva alkaa sitä pientä täydennystä askartelemaan. :)